Glanzende vacht

De shampoos en conditioner die in onze salon worden gebruikt zijn professionele cosmetica voor de hond en hebben als belangrijkste kenmerk dat ze 100% veganistisch, dermatologisch en respectvol voor het milieu zijn. Er zitten geen chemische hulpmiddelen, silicone, parabenen of derivaten in, evenals kleurmiddelen en diepe geuren zijn vermeden. De shampoos zijn verrijkt met natuurlijke botanische extracten en hebben een hydraterende, voedende, zuiverende en herstellende werking op de vacht.

Voor een extra “boost” voor de vacht raden wij ons nieuwe CONDITIONING MASK aan!

Dit is een multifunctionele conditioner die de vacht voorziet van extra voedingsstoffen, glans en hydratatie die ca 5 minuten de tijd nodig heeft om goed in de vacht te trekken. Dankzij deze innovatieve hydratatie met groene kaviaar (zeewier en katoen extract), ontstaat er een losse, vitale en gehydrateerde vacht die is beschermd en vol kleur en glans is.

Een ECHTE aanrader dus!
Wij bieden deze extra behandeling nu aan voor € 5,00 !!

Een glanzende vacht is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het is ook een teken van een gezonde hond. Hier zijn enkele redenen waarom een glanzende vacht goed is voor je hond:

  1. Algemene gezondheid: Een glanzende vacht duidt vaak op een goede algehele gezondheid van je hond. Een gezonde vacht is meestal een weerspiegeling van een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging en een goede verzorging.
  2. Bescherming: Een glanzende vacht biedt een beschermende barrière voor de huid van je hond. Het helpt vuil, stof en allergenen af te stoten en voorkomt dat ze doordringen tot de huid. Dit kan helpen om je hond te beschermen tegen huidirritaties en infecties.
  3. Temperatuurregeling: De vacht van een hond speelt een belangrijke rol bij het reguleren van de lichaamstemperatuur. Een gezonde vacht helpt de hond warm te houden in koudere temperaturen en biedt isolatie tegen hitte tijdens warmere seizoenen.
  4. Hydratatie: Een glanzende vacht geeft aan dat de huid van je hond goed gehydrateerd is. Dit is essentieel voor het behoud van een gezonde huid en vacht. Een droge vacht kan leiden tot jeuk, schilfering en andere huidproblemen.
  5. Algemene gemoedstoestand: Een gezonde vacht draagt bij aan het algemene welzijn van je hond en kan een positieve invloed hebben op zijn gemoedstoestand.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een glanzende vacht niet alleen afhankelijk is van externe verzorging, maar ook van een gezonde levensstijl en voeding. Regelmatig borstelen, een uitgebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging zijn net zo belangrijk voor het behoud van een gezonde vacht van je hond.